Den seneste forskning inden for arbejdsmiljø viser, at de store forandringer, der er på vej med digitaliseringen, bedst bliver gennemført ved åben kommunikation, involvering af brugere og social støtte.

Det er bredt anerkendt, at værdien af digitaliseringen ligger i anvendelsen og tilliden til de nye løsninger. Trods en højere forventning til en hurtigere frekvens af løste opgaver, er det derfor vigtigt, at forretningens behov bliver balanceret med kvalitative krav f.eks. fra EU’s lov om persondata.

Det er en stor udfordring i EU, men også i Danmark, at der frem mod 2025 vil være stor mangel på IT specialister. Derfor skal vi udnytte de resourcer, vi har i dag, bedre gennem værdiskabende prioritering, en solid governance og målrettede forandringer.

Digitalisering skal med andre ord levere løsninger, der understøtter og frigiver menneskelige resourcer både hos kunder, i forretningen og IT. Det kalder jeg bæredygtig digitalisering…

Fundament

Profil

lauberg consultingKaren Lauberg Lauritsen har 20 års erfaring, fra fremstående danske og internationale virksomheder, med speciale inden for:

  • IT Governance & IT Architecture
  • IT Service Management
  • Stakeholder relations

IT Governance & IT Architecture:

Ansvar for at sikre værdiskabende IT, der balancerer forretningens digitale behov og virksomhedens risici i forhold til bl.a. databeskyttelse.

Certificeret TIPA Lead Assessor med flere års praktisk erfaring i levering af modenhedsanalyser af IT organisationens supportmodeller og processer.

Ekspertise i at sikre, at IT organisationen kan levere en effektiv fremdrift i IT leverancerne uden at kompromittere eksterne og interne regulatoriske kvalitetskrav.

IT Service Management:

15 års operationel erfaring i flere roller som proces ekspert, projektleder, system manager, service desk manager mv.

Certificeret IT-professionel i rammeværktøjet ITIL v3 med gode resultater inden for bl.a.:

  • Implementering af værktøj (BMC Remedy) til understøttelse af ITIL processer
  • Afrapportering, der driver både kvantitative og kvalitative forbedringer frem
  • Forandringsledelse, særligt undervisning i ITIL processer via webinars og klasseundervisning

Stakeholder relations:

Ansvar for at sikre forventningsafstemning mellem kunden og leverandørerne samt sammenhængen mellem behov og leverancer.

Professionel tilgang til håndtering af kunderelationer og flere års erfaring med styring af internationale leverandører med multikulturelle ressourcer.

Brobygger i en tværfaglig organisatorisk kontekst og erfaring med at agere på toplederniveau – bl.a. som medarbejderrepræsentant i Novo Nordisk Fonden.

Ansættelser

 

2004-2016 Novo Nordisk A/S Proces Arkitekt, Project Lead, System Manager
2001-2004 SAP Danmark Customer Relations Manager
1998-2001 Cambridge Technology Partners Senior konsulent
1997-1998 Mobile Communications Sale Salgskonsulent

Se mere på LinkedIn

Testimonials

“Karen always pursues the very best of any project and brings really valuable ITIL and governance expertise into the discussions.”

Juan Antonio Tercero López, Business IT Manager, Novo Nordisk

“I know Karen as a very professional consultant who always delivers solid solutions on time and budget. Due to high personal standards and engagement I know Karen to be highly appreciated by her customers.”

Lars Sabra, Nordic Head of Marketing & Communication Cloud, IBM

“Karen var super god til at sætte sig ind i vores verden her i Product Supply og til at omsætte det vi sagde til BMC Remedy og IT Service Management. Og så fik hun udvidet vores verden mht. ITIL. Karen arbejder struktureret og er god til at danne sig et overblik over opgaven og få den omsat til en plan.”

Bent Koch, IT Project Manager, Novo Nordisk

Nominering

CIOApplications Europe kårer Lauberg Consulting til årets virksomhed 2019 i kategorien IT Service Management

Lauberg Consulting vinder i kategorien IT Service Management med IT-servicekonceptet “Trustworthiness by Design”. Konceptet er banebrydende og værdiskabende, fordi det understøtter bruger- og compliancekrav fra starten. Dermed opnår virksomheden bedre effektivitet og resultater samt overholdelse af standarder på tværs af systemlandskabet.

Læs artiklen på CIOApplicationsEuropes hjemmeside