Afdæk værdien af dine data gennem de rette organisatoriske rammer.

data-governanceMed nye teknologier som Big Data, Internet of Things og Cloud Computing har det aldrig været nemmere at genere, indsamle, gemme og analysere data. Data mængderne vokser hurtigere og hurtigere og bliver efterhånden målt i yottabyte. Data er blevet en handelsvare med en pengemæssig værdi.

Det betyder også, at der er et påtrængende behov i enhver organisation for at skabe rammer, der sikrer, at værdien af datamulighederne bliver udnyttet optimalt, samtidig med at følsomme data beskyttes – ikke mindst i forhold til den kommende EU-lov om persondata.

Så hvor får du konkrete redskaber til at gribe chancen strategisk an? Og til at udnytte de nye teknologiske muligheder bedst muligt samtidig med, at du effektivt undgår de risici, der følger med?

Et godt sted at starte er at tage en snak med Lauberg Consulting, om hvordan du opbygger din organisation, dine principper, roller og ansvar samt evalueringer på en standardiseret måde. Jeg anvender ISO/IEC 38500: 2015 standarden indtil Data Governance på sigt får sin egen standard.

  • Er du forberedt til EU’s persondata lov? Få en uvildig analyse
  • Er din adgangskontrol til dine data effektiv? Få et check og en konkret liste af forbedringsmuligheder

Er din virksomhed på rette vej?

Kontakt Lauberg Consulting